СпортХроника

Српски фудбал је легло корупције, криминала и непотизма! (видео)

Србија је земља у којој се игра највише намештених утакмица на свету

Мирко Поледица, бивши фудбалер и председник Синдиката професионалних фудбалера Независност, био је гост у емисији “Спорт лигхт”, где је у мету гађао када је говорио о проблемима са којима се суочава српски фудбал.

Поледица је, као и увек, био веома оштар.

– Оно на шта ја волим да ставим акценат јесте да једно велико такмичење представља финале једног рада, континуитета, стратегије. Ја морам да напоменем да је српски фудбал легло корупције, организованог криминала, непотизма. Да је Србија земља у којој се игра највише намештених утакмица на свету – рекао је Поледица.

Председник Синдиката професионалних фудбалера је и раније без пардона говорио о проблемима са којима се суочава наш фудбал, а сада све то добија на додатној важности, будући да долази после дебакла “орлова” на Европском првенству, на ком је заузета последња позиција у групи Ц са свега два бода.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

виа
НСПМ.рс
Извор
Спорт клуб

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!