СрбијаСтав

Од доласка на власт Вучић педантно ДЕСУВЕРЕНИЗУЈЕ Србију!

Од доласка на власт прво као министар одбране потом премијер и на крају као председник вадикалски конвертит Александар Вучић веома предано и педантно десуверенизује Србију и српски народ. Први корак ка тој десуверенизације Србије починио је одмах и експресно потписујући Бриселски споразум 2013. године тек који месец по доласку на власт.

Бриселским споразумом тада је на политичко-уставни поредак Републике Србије извршен напад и агресија каква није забележена у модерној историји Србије. У правни поредак насилно су убачене анти-државне, анти-српске и анти-уставне одредбе које су оставиле и остављају дубоке последице по читав уставно-правни поредак Републике Србије. Ради имплентације тог анти-српског и анти-уставног документа режимски двојац Вучић-Дачић суспендовао је Устав Републике Србије и тако извршио оно што је у модерној политичкој теорији познато као меки државни удар. Тај меки државни удар у Србији је извршен од стране агентурних група инсталираних у власт ради остваривања евро-атлантског пројекта независног Косова.

Од доласка на власт Вучић педантно ДЕСУВЕРЕНИЗУЈЕ Србију!

Ових дана се понавља то суспендовање важећих закона и Устава Републике Србије ради остваривања једног другог стратешког евро-атлантског пројекта који је као и сви други анти-српски пројекти вишеслојан и планиран да једним ударцем оствари више циљева. Реч је о пројекту ископавања литијума глобалне корпорације Рио Тинто. Просто је невероватан ниво бескурпулозности којим данас оперишу агентурне групе економских убица окупљене око политичких врхова онога што је познато као српска напредна странка и социјалистичка партија. Политички врхови тих слободно се може рећи и доказати страних агентурних група наступају према српским државним и националним интересима као према нечему што је им је тотално страно и небитно. Слушајући свакодневне наступе припадника и носиоца политике страних интереса владајућег режима стиче се утисак да су сви од зликовца који је инсталиран на место председника Србије до подгузних мува који по друштвеним мрежама лају као бесни пси буквално  стално запослени Рио Тинта. Замислите докле иде лудило тих зликоваца и страних плаћеника који као државни и национални интерес проповедају изградњу јаловишта у сред Рађевине у које ће се годишње одлагати преко милион ипо тона јаловине из које ће бити извађен литијум и бор уз помоћ десeтина хиљада тона сумпорне и борне киселине?! И то тик у границу Србије са Републиком Српском одакле је исељавање Срба већ почело и где ће се поред Дрине Србима за коју годину испречити на десетине тона милиона отровне јаловине. Коју ће Рио Тинто обезбедити земљаном браном и то на земљи испод које је порозни кречњак.

Од доласка на власт Вучић педантно ДЕСУВЕРЕНИЗУЈЕ Србију!
Проваљено јаловиште некадашњег рудника Столице

Аутору ових редова је искрено жао што Срби данас више немају организацију попут некадашње “Црне руке” да страним плаћеницима инсталираним у врх српске власти и све државне институције брзо и ефикасно објасни неке ствари у вези важности патриотизма и љубави према Отаџбини. Мораћемо овога пута и за сада да се бранимо активизмом и правним средствима јер је читав пројекат Рио Тинта од самог почетка резултирао огромном корупцијом па чак и организованим криминалом. Ваљда ће чак и будаласти страни плаћеници схватити да их на крају пројекта Рио Тинто не чекају огромни новци већ нешто сасвим друго од чега нема бежања и сакривања.

Од доласка на власт Вучић педантно ДЕСУВЕРЕНИЗУЈЕ Србију!

Но да се вратимо пројектима десуверенизације Србије чији су главни носиоци у задњих 12 година Александар Вучић и Ивица Дачић. Не треба никако заборавити тог крипто-комунистичког љигавца и продану душу јер он је у задњих 25 и кусур година био мирођија и верно служио непријатељу у свим анти-српским пројектима.

Од доласка на власт Вучић педантно ДЕСУВЕРЕНИЗУЈЕ Србију!
Ивица Дачић и Хашим Тачи

Главни и основни циљ анти-српског пројекта независног Косова био је и остао потискивање Срба и Србије на јужне обронке Копаника што ових дана паравојне формације шиптарских терориста обучених у некакве униформе полиције спроводе у дело. Полако али сигурно процес десуверенизације Србије на простору Косова и Метохије се приводу крају. Тај процес у дело спроводе малобројне паравојне јединице шиптарских терориста под командом НАТО пакта док се као њихов номинални вођа води бивши осуђени терориста Аљбин Курти. Припадници тих шиптарских паравојних јединица тако на српској сувереној територији спроводе линч и терор српског становништва док стане агентурне мреже инсталиране на власт у Београду све то немо посматрају.

Од доласка на власт Вучић педантно ДЕСУВЕРЕНИЗУЈЕ Србију!
фото: ЕПА ЕФЕ – В.Х.

Да све буде још смешније и тужније припадника тих шипатарских паравојних јединица нема више од 2.500 на територији читавог Космета. Логистичку и обавештајно-пропагандну подршку имају од једно 4.500 припадника НАТО мисије на Косову и Метохији састављених од припадника војски 27 земаља. Ту тек можда има негде око 2.000 борбено способног састава док је све остало војно бескорисно. Ту је и око 5.000 припадника терористичке УЧК од којих једва да је једно 2.500 активно. И тако док Александар Вучић и Ивица Дачић ћуте као заливени пар батаљона шиптарских терористичких формација довршава посао десуверенизације Србије на простору Косова и Метохије и ускоро само захаваљујући Александру Вучићу и Ивици Дачићу излазе на јужне обронке Кoпаника на неких 30км раздаљине ваздушном линијом до Краљева. Има ли бар икога нормалног у тој брдовитој земљи сељака да искрено и стратешки размишља о безбедности централне Србије ако ништа друго?!

Од доласка на власт Вучић педантно ДЕСУВЕРЕНИЗУЈЕ Србију!

Све што су шиптарске паравојне и политичке структуре успеле да ураде на десуверенизацији Србије на простору Косова и Метохије успели су само захваљујући велеиздајничкој политици коју Александар Вучић и Ивица Дачић воде у задњих 12 година од када су на власти. Ту опет предњачи крипто-комунисти зликовац Ивица Дачић који је од пада режима Слободана Милошевића верно служио и служи свим српским непријатељима и њиховим анти-српским пројектима.

Од доласка на власт Вучић педантно ДЕСУВЕРЕНИЗУЈЕ Србију!
Тачи, Меркел,Рама, Вучић – Берлин

Но пројекти десуверенизације Србије које већ 12 и кусур година спроводе Александар Вучић и Ивица Дачић не своде се само на територијално разбијање земље и рушење њеног Уставно-правног поредка. Александар Вучић је добар део свога времена посветио и економској десуверенизацији и девастацији Србије. Тако је сам и то  за 12 година Србију сам задужио више него Тито, Милошевић, Коштуница и Тадић заједно. Јавни дуг Србије био је на неких 15 ипо милијарди евра када је дошао на власт док данас тај јавни дуг Србије прелази 45 милијади евра. Двојац економских убица Србије Вучић-Дачић економску политику и стратегију земље свео је на неконтролисани увоз свега и свачега тако да су спољно-трговински дефицити у време њихове владавине задњих 12 година буквално експлодирали и мере се милиајрдама евра. Тако да и оно мало вишка вредности које као народ и држава произведемо поједу стране банке и мешетари. Тако је данас српска економија динаризована испод 10% што је катастрофа. Нејасно је који ће нам к****ц оно што је познато као Народна банка Србије?! Коју, какву и чију монетарну политику та група бескорисних дебила води?

 

Од доласка на власт Вучић педантно ДЕСУВЕРЕНИЗУЈЕ Србију!

Производња хране и огроман део трговине предат је хрватским тајкунима и хрватским фирмама у руке! Они тако из Србије извуку преко милијарду евра кеша сваке године. Срби тако финансирају и подржавају економију и спољну политику земље која је изразито непријатељски расположена према Србији и Србима и која сваке године педантно слави маскаре Срба и њихово етничко чишћење са територије комунистичке Хрватске. Тако хрватске фирме и тајкуни контролишу све нивое, ресурсе и токове производње и дистрибуције хране и питке воде у Србији. Хрватска инфлитрација српских институција, економије и политике је толико далеко отишла да је до скоро њихов агент био и председник владе Србије.

Од доласка на власт Вучић педантно ДЕСУВЕРЕНИЗУЈЕ Србију!

Александар Вучић и Ивица Дачић тако су предали 18% српске суверене територије шиптарским терористичким бандама, комплетну трговину и прехрамбену индустрију храватским тајкунима успут педантно уништавајући српску пољопривреду како би се хрватским фирмама и тајкунима направио што већи простор за што већи уплив и контролу српских стартешких сектора као што су пољопривреда и производња хране и воде. Хрватским тајкунима и фирмама и то посебно неким од њих који јавно проповедају усташку идеологију уништавања и геноцида над Србима продате су хиљаде хектара најплоднијег српског пољопривредног земљишта и то будазшто.

Један од најопаснијих анти-српских пројеката које Александра Вучић тренутно спроводи је онај о енергетској десуверенизацији Србије. Тај пројекат је још у току али се налази на преломној тачци јер страни плаћеник и велеиздајник Александар Вучић у дело спроводи некакве директиве наводно Европске уније о зеленој транзицији и пребацивању на одрживе изворе енергије попут соларне и  енергије ветра. Тако у наредних пет до седам година садашњи велеиздајнички режим Александра Вучића има намеру да по директивама Светског економског форума чији је он редовни посетилац и члан енергетски десуверенизује Србију. То ће урадити изградњом соларних и електрана на ветар које ће све до једне градити странци и стране фирме које ће српска сиротиња кроз сувбвенције ЕПС-а истима финансирати.

Од доласка на власт Вучић педантно ДЕСУВЕРЕНИЗУЈЕ Србију!

Ана Брнабић зна све о томе јер је њен коруптивни и криминални пројекат ветропаркова нанеo je Србији и ЕПС-у штете које се мере милиајрдама евра. Милијаде евра народног новца тако је извучено из буџета преко коруптивних и криминалних уговара ЕПС-а да би преко фиктивних фирми и рачуна на Малти завршило на приватним офшор рачунунима крималне органиације која је тако опљачкала ЕПС и Србију. А о енергетској бебедности земље које се ослоња на соларне електране и ветро паркове најбоље може да сведочи електро систем америчке државе Тексас који је пре неку годину због велике хладноће и мразева потпуно колабирао остављајући тако десетине милиона Тексашана да се смрзавају у сред зиме без струје и воде са рачунима за електричну енергију који су се мерили десетинама хиљада долара.

Од доласка на власт Вучић педантно ДЕСУВЕРЕНИЗУЈЕ Србију!
Колубарино Ђавоље поље фото: Танјуг

Сад замислите Србију где данас преко 70% производње елктричне енергије долази из термо-електрана које истина троше нискокалорични угаљ лигнит којег имамо у огромним количинама и до којег је релативно јефтино доћи јер се вади на површинским коповима како прелази на несигурне и ничим гарантоване изворе енергената попут соларних и ветро извора?! У централној Србији верификованих залиха лигнита има довољно за наредних 50 до 75 година док на Косову и Метохије залиха и то још квалитетнијег лигнита има сасвим сигирно за наредних 100 до 150 година.

Од доласка на власт Вучић педантно ДЕСУВЕРЕНИЗУЈЕ Србију!

Режим страног плаћеника и велеиздајника Вучића то наравно апсолутно не занима. Приступ огромним и јефтиним залихама енергената. Он ће да уништи читав енергетски систем Србије како би додатно десуверенизовао Србију и то за потребе идиотских идеја сенилних стараца и секташа из Светског економског форума чије он директиве спроводи у дело експриментишући тако in vivo са читавим једним народом и земљом.

Од доласка на власт Вучић педантно ДЕСУВЕРЕНИЗУЈЕ Србију!

Како такав зликовац опстаје већ 12 година на власти где педантно и предано из дана у дан спроводи анти-српске пројекте аутору ових редова није баш најјасније. Јасно је сигурно да је Србија у нови миленијум ушла као окупирана земља у којој су на власт инсталиране групе страних агентура које су се потом инфитрирале у све државне институције и сфере друштвеног, социјалног и економског живота. Просто је невероватно да чак ни у систему безбедности који је на жалост у задњих 25 година постао сервис за спровођење анти-српских пројеката и сервис за подршку свих анти-српских гадости не постоје чак ни назнака живота а камоли деловања у правцу заштите бар основних српских националних и државних интереса.

Од доласка на власт Вучић педантно ДЕСУВЕРЕНИЗУЈЕ Србију!

Сва је прилика браћо и сестре да ћемо морати озбиљно и структурно да се саморганизујемо и да сами устанемо превасходно у заштиту Устава и правног поредка а потом и у заштиту српских националних и државних интереса што нам је по важећем Уставу право и дужност.

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

виа
Србијаданас.нет
Извор
Милинко Милинчић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!