Интервју

Душко Kузовић: Имамо безброј ПОЖАРА, а само једног ПАЛИKУЋУ; Позивам војску и полицију да реагују! (видео)

Душко Kузовић, доктор архитектонских наука и члан покрета Моба, говорио је о бруталним полицијским упадима у његове две куће, где није затечен, а све то да би био позван на информативни разговор у својству грађанина. Он сматра да је велика грешка да се величанствени протест у Београду са 130-140.000 учесника разводни шетњом и блокадом моста Газела и железничке станице Прокоп, уместо одласка пред институције.

Говорио је о томе какав концепт развоја НЕ желимо. Ако нас оптуже да смо у 13. веку, каже, баш нас брига, хоћемо да смо у 13. веку. Србија, не жели копање у Јадру ни од Рио Тинта ни од било које друге стране компаније. Било је речи о табу теми, а то је изгледа Kосово и Метохија и оно што се ради Србима, јер Београд ништа не предузима по том питању.

Упитан да ли ће бити угрожени чак и извори флаширане воде на том подручју, попут Вода вода и Kључ Мионица, он се надовезао питањем зашто о копању ћуте риболовци, планинарски савези, спортски савези, друштва за заштиту животиња…

Новинар и водитељ Никша Булатовић

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Извор
Прави одговор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!