Хроника

БРИТАНСКИ ПАЦОВ о пацовским каналима!

Добро ти познајеш те британске пацове! Оне коју су те у Брајтону нешто више од године ОБУЧАВАЛИ енглески. Говно једно.

ПРЕДСЕДНИК Републике Србије Александар Вучић обишао је манифестацију “Дани проје и сира” у Медвеђици где je истакао да је огроман новац уложен за његово рушење.

– Никада не потцењујем никога, само немојте ни да прецењујете никога. Огроман новац је уложен у моје рушење већ претходних 7 или 8 година, кад је постало јасно да Србија иде путем своје независности и самосталности. Огроман новац. Само погледајте у медијске садржаје и у све друго то је, не стотине милиона евра, већ милијарде евра. Само то израчунајте, а нећу да причам о свему друго. Ако у првих шест или седам месеци имате 78 милиона евра уложених кроз овај невладин сектор и то не сваки невладин сектор већ овај веома политички оријентисан и антидржавно оријентисан НВО, онда вам је јасно о колико новцу причамо. Реч је о огромним парама и реч је о огромном притиску на нашу земљу, али то је све ок – каже Вучић.

– Никад противника не сатерујте у ћошак. То су Британци увек знали како да изведу. Поставите увек некоме излаз, или пацова кад сатерате са све 4 се брани јер нема где да оде. О томе је и Путин причао 2010. да му је најтежа борба била са пацовом. Ја никад своје противнике не остављам у углу. Увек их пустим да се извуку, без плена, али се извуку. А мој отпор за слободарску и успешну Србију и без сатеривања у ћошак биће најжешћи могући – истакао је Вучић.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Извор
Новости.рс

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!