Србија

ВЕЛЕИЗДАЈНИК објашњава шта је све предао шиптарским нарко фисовима! (видео)

Све то је урадио свесно радећи против закона и Устава!

Како каже народна пословица “ако коза лаже, рог не лаже”. Погледајте како Велеиздајник Александар Вучић сам детаљно објашњава како је урушио суверенитет и територијални интегритет Републике Србије потчинивши српски народ и државу трећој непријатељској страни починивши тиме тешка кривична дела за која су запрећене вишедеценијеске затворске казне.

За свесно чињење оваквих тешких кривичних дела у свакој нормалној земљи Велеиздајника Александар Вучић би био моментално ухапшен и кривично процесуиран. У Србији се Велеиздајник оваквог калибра слободно шепури док тужилаштво, полиција и безбедоносне службе ћуте као заливени. Не  само да ћуте као заливени они без икакве резерве пружају сву могућу подршку олошу који већ скоро две деценије ради о глави српском народу и држави.


Тако да се поред овог Велеиздајника и свих оних који су се свесно окупили око њега да заједничким удруженим непријатељским деловањем потчине Републику Србију предајућу њену суверену територију и грађане непријатељској страни кривично одговорни као и и сви они који су за ово и овакво непријатељско деловање знали а да против њега нису урадили апослутно ништа. Отежавајућа околност за сва та лица је заклетва коју су положили Републици Србији да ће њену целовитост и територијални интегритет бранити ако треба и својим животима и то итекако треба имати у виду када почне кривично процеурање читаве једне велеиздајничке номенклатуре која је изграђена око пара-криминалне структуре познате као српска напредна странка. Та организација није ништа друго до политичко крило организованог криминала у Републици Србији.

Та тупава прича како сте само радили свој посао неће и не може проћи јер управо зато што нисте радили ваш посао на који сте плус обавезали државном службом и полагањем заклетве саучествовали сте свесно и вољно у разарању територијалне целовитости и суверенитета Републике Србије а све за потребе страних фактора и лица.

Погледајте свог номиланог шефа и реците себи поштено кога то и зашто подржавате и кога то и зашто чувате! Знате ли уопште од кога га чувате и ко ће се наћи наспрам вас једнога дана како би покушао да спаси народ и земљу од овог лудака коме служите већ више од 12 година?

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!