Србија

ВЕЛЕИЗДАЈНИЧЕ, у Косовској Митровици те чекају да дођеш!

Ову памет коју просипаш Србима покупио си са стола оног ћелавог швапског демона

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је да је у току пета индустријска револуција и да ће направити план како би наша земља могла да се развија и не касни за другим земљама.

– Једна важна тема о којој сам хтео да говорим. Ми Срби смо средином 18. века пропустили Прву индустријску револуцију, најкасније ушли у другу. Релативно касно ушли у трећу, улетели у четврту на време. У коју год да уђете на време брзо надокнађујете пропусте из прошлости. Тако је важно да у пету индустријску револуцију, која је већ почела, а која се тиче одрживости, енергетске одрживости пре свега, која се тиче вештачке интелигенције и потпуне аутоматизације и у машинској и у електротехничком делу, то не смемо да пропустимо и зато морамо да разговарамо шта ћемо да радимо – каже Вучић и додаје да не можемо да каснимо:

– Погледајте Кину, када је пропустила прву и другу револуцију, 300 година није могла да се врати. Ушла је најбрже у трећу, четврту и пету и постали су победници. Морамо да гледамо у будућност и да развијамо нашу земљу.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Извор
Новости оналјн

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!