Србија

Ћерка Јоргованке Табаковић прогласила тајном анализу новосадске воде?!

Својим првим потписом на званичном документу Института за јавно здравље Војводине, нова директорка Милена Табаковић прогласила је пословном тајном анализу воде из новосадског водовода и унела огромну панику међу грађане – стоји у саопштењу Роберта Шебека председника посланичке групе Странке слободе и правде у Скупштини АП Војводине, које преносимо у целости.

– Новосађани тек сада неће знати какву воду пију, да ли у њој још има црва или било који проблем са пијаћом водом, јер је режим Српске напредне странке проблем паразита у пијаћој води „решио“ одлуком о скривању информација и непотизмом. Не постоји ниједна цивилизована држава на свету где се резултати анализе воде из јавног водовода држе у тајности од грађана који користе ту воду и који морају бити информисани о квалитету воде коју конзумирају.

СНС режим Војводину не сматра цивилизованим светом чији грађани морају знати и чути истините податке о свом здрављу, јер је покрајинска премијерка Маја Гојковић са својом Владом експресно сменила бившег директора Института за јавно здравље Војводине само неколико дана након што је он потврдио да су у водоводу у Новом Саду има паразита – ваљкастих црва, а онда још експесније на ову важну функцију поставила, без конкурса, Милену Табаковић, кћерку гувернерке Народне банке Србије Јоргованке Табаковић.

Захтевамо од нове директорке Табаковић да хитно објави и учини доступном ову анализу воде из новосадског водовода, у супротном кривично ће одговарати за прикривање података од јавног значаја за здравље и безбедност грађана – закључује Роберт Шебек председник посланичке групе Странке слободе и правде у Скупштини АП Војводине.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Извор
Србин.инфо

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!