ЕвроАзија

Алаудинов: Украјински фронт се урушава на најмање 10 сектора

* И даље сматра да ће се Специјална војна операција завршити до краја 2024-те, а тврди да је велика група украјинских војника у возилима побегла из Курске области

_______________________________________________________________

УКРАЈИНСКИ фронт се урушава на најмање десет сектора, а лидера кијевског режима Владимира Зеленског његовизападни покровитељи „вероватно неће оставити у животу“ – изјавио је генерал Апти Алаудинов, заменик начелника Главне војно-политичке управе Министарства одбране Руске Федерације и командант специјалних снага „Ахмат“.

Он је државном ТВ каналу „Росија 1“ на исту тему додатно рекао:

„Због тога је Зеленски, колико разумем, сада заиста у агонији. Ништа није ружичасто како би он желео. А шта ће бити са њим вероватно ћемо ускоро видети. Тешко да ће га оставити живог јер је сведок веома великог броја почињених злочина. Посебно злочина које су починила руководства западних земаља“.

Алаудинов је подсетио да је већ више пута рекао да ће се специјална војна операција (СВО) завршити ове године.

Према његовим речима, велика група украјинских војника је у возилима побегла из Курске области.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Извор
Факти.орг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!