Србија

Глобални центри моћи одлучили да уклоне Вучића и његову криминалну организацију са власти!

Како сазнајемо глобални центри моћи како на западу тако и на истоку одлучни су да што пре са власти уклоне Александра Вучића и његову криминалну организацију која је постала претња за безбедност читаве југо-источне Европе.

Према наводима добро обавештених кругова блиских војној служби безбедности Вучићеви дани на власти су одбројани и то највероватније у првим пролећним данима 2025. године.

Уз Александра Вучића на ђубриште историје биће послат и Ивица Дачић са СПС-ом. За Дачића се наводи да је одавно истрошен као политичар, да је дубоко компромитован везама са организованим криминалом и да готово нема веће афере у којој је извршена пљачка државне и народне имовине а да Ивица Дачић или неко од његових блиских сарадника нису учествовали у томе.

У мрежи организованог криминала и корупције нашли су се и неки високи службеници Европске Уније као и поједини припадници америчког естаблишмента који ће се сви заједно са Александром Вучићем одговорати за криминалне и коруптивне послове на којима су остварили баснослован профит.

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Извор
Илија Перуновић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!